Синът на Илия Павлов и Дарина – Илия, започна работа в Холивуд. Самият той се похвали, че вече ще се занимава с кинобизнес. Това е първата работа на млад Илия Павлов, след като завърши колеж в Кънектикът, а след това и бизнес и финанси в Американския колеж в Швейцария, съобщава „Телеграф“.
 
Няколко години той търсеше себе си. Обикаляше света. През това време натрупа и много контакти с влиятелни хора. Сега майка му Дарина Павлова, която става все по-популярна в Холивуд, му е уредила работа по специалността. Той е консултант по продажби на творбите на „Милениум медиа“ – една от най-големите независими компании в бранша.
 

Илия Павлов ще продава на Америка и света едни от най-очакваните хитове за следващата година. Синът на Дарина Павлова се е установил в Лос Анджелис, след като живееше в Швейцария след завършването си. Той се казва Илия Калоян, но на бизнес клиентите си се представя само с първата част на името си.
 
В светските среди младият Павлов бе свързван с няколко красавици, сред тях и доведената дъщеря на Маджо – Мелина. След това последователно беше свързван с две американки като в края на лятото имаше слухове, че се е разделил и с втората. Въпреки че няколко пъти бе сгодяван, самият той официално не е потвърдил подобен факт.