Със стилно сватбено тържество във ваканционен клуб Реденка в Разлог, синът на кмета Красимир Герчев—Иван и неговата избраница Константина отпразнуваха любовта си. Те събраха близки и приятели, за да станат част от най-важния ден в живота им, съобщава Struma.com.

Точно на светлия празник Илинден, младата двойка се врече във вярност в присъствието на родителите си, близки роднини и приятели.


След ритуала младото семейство Герчеви посрещна гостите си в разложкия комплекс, а празненството бе като от приказките. Булката и младоженецът сияеха в празничните си премени. Константина бе в разкошна бяла рокля с дантела и воал. До нея бяха и нейните шаферки в нежни розови рокли.

Кумовете и приятели бяха неотлъчно до двойката. Най- развълнувани от събитието бяха родителите на Иван и Константина. Сълзи, благопожелания и житейски съвети за щастлив семеен живот към младите отправиха техните родители,които също се заклеха да помагат на младото семейство във всяко начинание и да ги подкрепят във важните им решения.

Незабравима веселба беляза празничния за младоженците ден. Неуморен в танците бе и кметът Красимир Герчев.