24-годишната моделка Алексас Морган от Флорида, САЩ, изкарва прехраната си с откровените си снимки по бански и бельо, показвайки пищни форми.

Ето защо момичето е искала да провери колко привлекателни са те не само за феновете й в Instagram, но и за обикновените момчета в реалния живот. Моделката е облякла само къса блузка и прилепнал клин, в задния джоб на който тя поставила телефона си.

Устройството трябвало да заснеме това което се вижда зад Алексас и онези, които решат да оценят нейната закръгленост. Тя се надявала на добър отклик и забавни реакции, но момчетата надминали всичките й очаквания.Те не само се обръщали към нея с отворени уста, но и променяли местоположението си, за да не може нищо да им попречи да се насладят на гледката. И за да добави хумор към ситуациите, момичето е забавила видеото и е поставила забавно озвучаване, съобщава "Метро".

Нейното видео е набрало над 200 хиляди харесвания, а в коментарите абонатите на Алексас, които са 4,1 милиона, не са успели да решат кой от героите на кадрите ги е разсмял най-много."Боже мой, просто умирам от смях", пише ariannalynnrivera. "Как искам и аз да го видя в реалния живот", споделя lilstaybless. Ама, този човек наистина ли погледна от пътеката, за да те види отново ??? Ти си просто кралица", коментира no_socialmedia69.

Потребителите в Instagram, въпреки че се забавляват с нещастните момчета, които са запечатани в момент на голяма слабост, признават, че те самите не биха се държали по-добре в тази ситуация. А мнозина са започнали да се чудят какво ще се случи, ако някоя жена разпознае гаджето или съпруга си в това видео. 

Превод и редакция: БЛИЦ