Няколко дни социалните мрежи и медийното пространство гръмнаха от новината за катастрофата на Мегз и шок реакцията и след инцидента във видео. Всички коментират дали е правилно да се снимаш по време на инцидент и каква е цената, която едва 27- годишната Мегз плаща за успеха си, пише hotarena.net.
Нещо друго обаче сякаш остава на заден план. Мегз съсипа кола за половин милион лева пред очите ни. Каканашева говореше за това като забавна детска игра - "не знам какво съм направила всичко свети". След внимателно оглеждане на сниманото в клипа табло се вижда, че Каканашева най-вероятно е съсипала скоростната си кутия и може би двигателя защото и неговият check свети.

Имайки се предвид какъв клас е автомобилът, цената на ремонта му ще надхвърли 50 хиляди, защото само един нов двигател на този модел кола е над 40 000 лева. Но изглежда това не притеснява Мегз. Тя нито веднъж не спомена колата, може би претендира, че е над нещата. Под клипчетата й много фенове коментират "Спокойно ще й купят нова".

Изглежда ще стане точно така. Само два дни след инцидента Каканашева бе засечена с шофьор и нов автомобил в района на лъскав хотел в столицата. Мегз е слязла от черен "Ролс Ройс", обядвала е с моделката Александра Богданска, а после се е качила обратно в него и е потеглила в неизвестна посока.

Съмняваме се автомобилът да е поредният щедър подарък за Каканашева. Все пак това е кола за над 1 милион лева. Може би й е даден за временно ползване, докато нейната кола бъде поправена, отбелязва hotarena.net.