Втора двойка си каза заветното "Да" пред олтара в риалитито "Женени от пръв поглед". След като в миналия епизод Ивана и Мерал буквално се награбиха и не спряха да се целуват доволни от уредената сватба и бъдещата си половинка.

В епизода във вторник двамата участници с най-тежка съдба в този сезон се изправиха един пред друг и се решиха на голямата крачка - да сключат брак. 

БЛИЦ припомня, че участничката - Таня е загубила мъжа си, докато се е борила с тежката болест рак на гърдата. Тя разкри, че любимият й е починал, докато тя е била на операционната маса и първоначално всички са се страхували да й кажат. 

Човекът, с когото тя сключи брак е Светозар. Животът му също е белязан от много тежка драма. Той губи изгората си преди няколко години заради същата тежка болест - рак на гърдата. Нейният завет бил той да не остане самичък завинаги. 
 

Психолозите и експертите явно смятат, че двойката ще си пасне именно заради подобната съдба, която имат. 

Двамата видимо много се харесаха още щом се видяха. Светозар сподели, че се притеснява да не му доведат дебела и мустаката булка, щом обаче зърна Таня, той се шокира. Мъжът се ококори от възторг, а след секунди на лицето му грейна огромна усмивка. 
 

Дамата от своя страна още в лимузината призна на кумата си, че е готова да даде шанс на всякакъв човек и няма опция за друг отговор от "Да". 

Минутка, след като двамата вече бяха един до друг, Таня побърза да успокои бъдещия си мъж: "Успокой се, отпусни се", посъветва го тя.

"Добре, но е лесно да се каже...", отвърна леко притеснено той.
 

"Видях един симпатичен мъж на моята възраст. Изглежда доста добре и поведението му беше спокойно, което вдъхна спокойствие на мен", призна Таня.

След минути двамата взеха важното решение да си дадат шанс и вече са семейство. Те се целунаха по бузите и изразиха надежда, че този съюз ще е стабилен.