В Инстаграм акаунта @fakegirlsfvckya, който редовно публикува снимки на световноизвестни личности без фотошоп и преди пластичните им операции, се появиха снимки от детските години на сестрите Бела и Джиджи Хадид.

Едната е колаж: Бела от тийнейджърските й години и кадър от днешно време. В публикацията са отбелязани различията в чертите на момичето и най-вече – формата на носа. „Един човек ни изпрати снимка на Бела Хадид... Но това наистина ли е тя?”, дивят се администраторите на акаунта.На следващия кадър виждаме бащата на сестрите Мохамед Хадид в компанията на момичетата си. Интернет потребителите са поразени от детското излъчване на Бела и Джиджи, което изглежда неестествено спрямо възрастта им.„Оказва се, че не е толкова красива моделка”, отбелязва интернет потребител.

„Предишният й нос не е бил толкова лош. Изглеждала е много по-млада и свежа”, пише друг.

„И на очите ли си е правила пластика?”, чуди се трети.

„Сякаш това е трета сестра”, пише четвърти.

През януари майката на красавиците Йоланда Хадид опроверга слуховете, че момичетата й са си правили пластични операции. „Нито едно от децата ми не е ползвало филъри или ботокс, в телата им няма чужди предмети. Те знаят за какво става въпрос, защото са ме гледали как се мъча”, каза Йоланда.

Превод: БЛИЦ