Почитателите на най-младата милиардерка в света Кайли Дженър са доста смутени от промените, които са се случили с тялото й през последните години. В инстаграм  акаунта @fakegirlsfvckya, чиито администратори редовно изобличават световноизвестните личности в лъжа, акцентирайки на пластичните им операции и страстта им към фотошопа, постната колаж от две снимки на Дженър.

Единият кадър е от тийнейждърските й години, а другият е по-актуален. На него сестрата на Ким Кардашиян е клекнала пред огледалото и се снима в подходяща поза. Интернет потребителите бързо забелязаха огромните промени, които са се случили с тялото на младата американка. За изминалите години талията й е станала значително по-стройна, а дупето - много по-голямо. 

Феновете са категорични, че новата си фигура Кайли дължи изцяло на пластичната хирургия.

"Не зная каква е тази пластика, но изглежда опасност", отбелязва един от тях. 

"Импланти? Струва ми се, че има много малко мазнини за подобно дупе", споделя друг. 

"По всичко личи, че при богатите момиче пубертетът протича по друг начин", възмущават се трети. 

"Колко жалко, че си е причинила такова нещо. Преди е била по-готина. Всички са убедени, че трябва да станат клонинг на Ким. И на всички им 

По-рано този месец Кайли сподели с феновете си как е успяла да отслабне след раждането. Тя призна, че винаги е имала плоско коремче, но след раждането на дъщеря си така и не е успяла да върне предишната си форма. И се е наложило да прибегне до диети. 

Превод: БЛИЦ