Руската телевизионна водеща Ксения Собчак и театралният режисьор Константин Богомолов се ожениха на скандална церемония в Москва. Двамата се врекоха във вечна любов навръх фаталния петък 13-и пред очите на руския хайлайф.

Церемонията по подписването се състоя в Грибоедовския ЗАГС, където двойката пристигна с черна катафалка с надпис „Докато смъртта ни раздели”.След православната церемония, която се състоя в столичния храм "Вознесение Господне",  влюбените смениха погребалната кола с карета.Катафалката не бе единственото скандално нещо в светското събитие на годината.По време на тържеството, на което, по предварителни данни са били поканени около 3 000 гости, Собчак се появи в корсет. На запис, който се появи в инстаграм профила на една от гостенките, се вижда как булката, наметната с черен плащ, стои на колене в центъра на сцената, заобиколена от младежи с шапки на католически монахини и наметала.

Те приближават Собчак, свалят наметалата си, след това и нейното. Младоженката остава само по корсет, чорапогащник и червен жартиер и започва да танцува. След горещото си изпълнение тя ляга в легло, а двама от танцьорите й водят новия й съпруг.  
 
Това е втори брак и за Ксения, и за Богомилов. По-рано режисьорът бе женен за актрисата Даря Мороз, а Собчак – за актьора Максим Виторган. През месец юни телевизионната водеща официално сложи край на брака си с актьора Максим Двамата имат 2-годишно момченце, което ще носи двойна фамилия: Виторган-Собчак.
 
 Новият съпруг на Собчак също има едно дете.