Преди дни гръмна поредният скандал, този път в арт средите. В публичното пространство се появиха папарашки кадри, от които е видно как 66-годишният актьор Стоян Алексиев от хитовия сериал „Откраднат живот” интимничи с 22-годишна студентка. Както често се случва обаче, истината няма нищо общо с интерпретациите.
Свързахме се с актьора, за да разберем от извора каква всъщност е ситуацията. „Просто не знам как се чувствам... Сложно ми е да кажа. Гадно ми е от това, което се случва. Безумно е!”, бяха първите му думи. А от разговора след това става ясно, че на кадрите той и младата му колежка всъщност репетират сцена от предстоящ филм.

„Правихме фотопроби за един малък филм. Пробвахме локация от различни разстояния. Снимаха ни трима души, които и заради осветление, и заради обективи, и заради мястото, имаха за задача да ни снимат като папараци. Но фалшиви папараци. Ние не ги виждахме къде са. А се
 
оказва, че имало и истински папараци”
 
добавя актьорът.22-годишната студентка също е в потрес от ситуацията. „С Ивана сме близки приятели. Работим заедно в един спектакъл. И това, което стана, бе чиста импровизация за пред камери. Трябваше да пресъздадем закачка. А то какво стана?! Сега
 
Ивана е просто разтърсена. Не може да повярва
 
Не може да приеме, че пишат за мен по този начин”, споделя още Алексиев.

След като работните кадри бяха скандализирано интерпретирани от медиите, техният замисъл ще бъде коренно променен, разбираме още от актьора. Защото „на много ниско ниво се получиха нещата”. Актьорът допълни, че дори подозира кой стои зад атаката, но ще го разкаже пред всички след време.

Анелия ПОПОВА, в. "ШОУ"

ОЩЕ ГОРЕЩИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА