Бившият футболист Стойко Сакалиев стана поредният съквартирант, който напуска Къщата на "ВИП брадър: Most Wanted". Снощи той бе изгонен от зрителите и преди минути в предаването "На кафе" по "Нова телевизия" бе излъчено интервю с него.

Тайни от миналото: Това ли е най-големият гаф и срам на принеса Даяна?

"Честно казано, наистина съжалявам. Точно преди влизането ми имах целта и идеята да стигна до финала. Може би прекалено позитивната ми игра и това да нямам конфликти ми изигра лоша шега. Но показах, че съм весел и усмихнат човек, който се наслаждава на живота, който гледа да се забавлява. Не заслужавах това като позиция. Може да е част от моя характер. На моменти се опитах да бъда друг, но вътрешното ми "аз" не го разреши. По-скоро съм дипломатичен", обясни Саката.

Нахалството на Меган Маркъл постави кралица Елизабет II на колене, не е за вярване какво бе принудена да стори! (СНИМКИ)

Той разкри и кое го е подразнило в Къщата. "Може би умишлените конфликти, които определени хора създават, не ми харесваха. Смятам, че това беше най-позитивният каст от началото на това шоу. Всички бяхме едно семейство, с изключение на един човек. Забавлявахме се заедно, плакахме заедно. Станах приятел с Гъмов, добро впечатление ми направи Албена. С Джулката също, Wosh MC пък е №1", завърши футболистът.