Винаги е неловко да срещнеш случайно с бившите си. На принц Хари това му се случи съвсем наскоро, и то когато съпругата му Меган стоеше до него, съобщава „Сън“.
 
Преди дни херцогът и херцогинята на Съсекс отскочиха до Амстердам за тридневно парти. Там Хари се засече със сочената за негова бивша приятелка Джена Колман.
 


Кралската двойка празнувала откриването на частния клуб от веригата „Сохо Хаус“. На партито Хари се засякъл с актрисата Джена Колман по време на закуска.

Те можеха да станат принцеси! Кои са бившите приятелки на Хари, които изпуснаха шанса на живота си
 
„Хари трябваше да мине покрай Джена, за да стигне до масата, където седеше с Меган. Беше доста неловко и някои от другите гости го коментираха. Джена погледна надолу, а Хари гледаше право напред, докато Меган сякаш не забелязваше“, разказа източник пред „Венити феър“.
 
„По време на закуската тя седеше усмихната, но Хари изглеждаше сякаш му е малко неудобно. Той беше много дружелюбен, казваше „здравей“ на всички, но дори не обърна внимание на Джена“, добави той.
 
И за да станат нещата още по-конфузни, стана ясно, че 32-годишната Джена, която е известна с ролята си в сериала „Д-р Кой“, била в Амстердам заедно с гаджето си Том Хюс.
 
Твърди се, че Том и Хари преследвали Джена през 2015 година, след като принцът се разделил с Кресида Бонас година по-рано. През същата година се появи снимка, на която Хари е сложил ръка на коляното на Джена и двамата изглеждат доста близки по време на игра на поло. Актрисата сложила край на отношенията им, предпочитайки колегата си от сериала „Виктория“ Том Хюс пред престолонаследника.
 


 
Превод и редакция: БЛИЦ