Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, е прекалила с уголемяването на устните си. Непълнолетната певица отдавна издува джуките си с хиалурон, но в последно време прекалява и резултатът е по-скоро плашещ, отколкото естетичен, пише "Уикенд".

Почитателите на тийнейджърката се чудят кой лекар си позволява подобни своеволия с непълнолетно момиче. „Това е подсъдимо! Лицето ти е подпухнало от корекции! Обезобразила си се!”, коментират последователи на Сузанита в социалната мрежа. Дори най-верните й фенове я съветват да спре, докато е време. В момента горната й устна почти опира в носа и сякаш е заживяла собствен живот. 

Куката и Дара се откриха в Халкидики! (СНИМКА)

Родителите на Сузанита винаги са поощрявали капризите й, макар че е неприемливо за момиче на 16 да деформира лицето си по този начин. Освен че в устата е като ужилена от пчели, изпълнителката е нашарила половината си тяло с различни татуировки и възнамерява в скоро време да напълни пазвата си със силикон. Запознати издават, че блондинката изчаква да навърши 18, защото сега никой хирург не се съгласява дa я оперира. 
 

Изцепките на Сузанита обаче не свършват с това. Неотдавна майка й Шенай сподели, че е позволила на тийнейджърката да пуши и даже да опита наркотици. Последното направила уж с образователна цел. Жената на Орхан Мурад не уточни за каква дрога става въпрос, но разказа, че щерка й два дни се чувствала зле и повече не помислила да пробва от  забранените субстанции. За сметка на това певицата ежедневно пафка цигари в присъствието на родителите си и сама се хвали, че отдавна не е девствена. 

Шаш! Азис взриви мрежата - показа се чисто гол (СНИМКИ)

Откакто стана популярна с парчето „Луцифер и Буда”, малката провокаторка напълно заряза училището. Тя коментира, че уж е продължила образованието си като частна ученичка, но нехаела за уроците. Музикалната кариера на девойката също е в застой.  Въпреки че се опитва да привлича внимание с голи снимки и просташко поведение, това вече омръзна на аудиторията и интересът към Сузи е секнал.