Колкото по-близо е сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, толкова повече новини има за двойката в медиите. Суматохата около предстоящо тържество и неговите ключови персони дойде в повече дори и на почитателите на двойката.

Въпреки това никой не възнамерява да оставя влюбените гълъбчета на мира. От постоянното внимание страдат не само те, но и техните близки. По-рано бе съобщено, че майката на американската актриса е сериозно следена. Този път папараците успяха да се доберат до брата на Маркъл - Томас-младши.  


Мъжът твърди, че винаги е бил близък със сестра си. Но, когато той я потърсил за помощ, Мег му отказала пряк контакт. Оказало се, че след обявяването на годежа журналистите започнали да преследват Томас. Той останал без работа и три пъти сменял жилището си.  


 

Отговорът на сестрата дошъл от личния ѝ адвокат, който предал думите: "Това са далечни роднини. Не познавам тези хора". Томас казва, че това е било като силен шамар по бузата му: "Израснахме заедно. Бяхме максимално близки. Да казва, че не ме познава - просто е смешно". Като потвърждение на думите си той публикува и съвместни детски снимки. 


Вероятно, работата е там, че в навечерието на миналата Нова Година Томас попадна в скандал, след като се сби с жена си. Заради това сестрата е могла да вземе решение да прекрати контактите с него.  

Но проблемите с брата не са най-големите за Меган. Наскоро източници от кралския двор разкриха, че самата кралица Елизабет II е възмутена от поведението на Маркъл.  

Оказало се, че Меган игнорира много дворцови правила, защото ги смята за остарели Нейно Величество настоява тя по-активно да се занимава с преподавателите по етикет. 

Но не само от това е недоволна Елизабет. Тя също не харесва стила на Маркъл, която се облича твърде откровено за бъдещ член на британското кралско семейство. По-специално кралицата осъди роклята на Меган за снимките по случай годежа.  


Всичко това обаче е буря в чаша в сравнение с това, че самата сватба в момента е под заплаха. В Уиндзорския парк са загинали 20 лебеди, а други 20 са тежко болни. Подозира се, че причината е птичи грип. Изследванията продължават и в момента, но Дейвид Уебър, който отговаря за лебедите, каза: "На всички нас въобще не ни провървя". 


Работата е там, че в околностите на парка трябва да се състоят сватбените мероприятия, а понеже птичият грип е опасен и за хората, плановете май ще трябва да бъдат коригирани. 

Сватбата е насрочена за 19 май. 

Превод и редакция: БЛИЦ