Брадли Купър и Ирина Шейк може и да са разделени, но като родители те предприемат много важна стъпка. Двамата са се съгласили да останат да живеят в един и същи град в името на детето, съобщава tmz.com.
 
Източници, близки до двойката, разкриват, че холивудският актьор и руската моделка са се съгласили да поделят попечителството над 2-годишната си дъщеричка Лиа Де Сайн. Правата над нея ще са 50 на 50, макар че с натоварените програми на двамата графикът ще се уточнява всеки месец.
 
За това споразумение няма официално писмено съгласие. Двамата така добре се разбирали по въпросите на родителството, че нямали нужда да го официализират.
 
Брадли и Ирина ще живеят в един и същи град – Ню Йорк. Те имат къща в Лос Анджелис и една в Ню Йорк, която купиха през октомври миналата година. Не е ясно дали актьорът отново ще прекарва дълго време в Холивуд.
 
На фона на някои доста грозни звездни раздели, най-вече съдебната битка между Брад Пит и Анджелина Джоли за попечителството над деца, тази на Брадли и Ирина е неочаквано цивилизована.
 
Двамата започнаха да излизат заедно през 2015 година и се разделиха преди месец. Както БЛИЦ съобщи, според слуховете причината за това е Лейди Гага.

Превод и редакция: БЛИЦ