Бившето гадже на Ненчо Балабанов го направи баджанак със Соня Васи. Експоловинката на актьора Йоана Драгнева вече се загаджи с барабаниста на Соня–Васил Ананиев, пише hotаrena.
Двамата са заедно вече няколко седмици и дори са прекарали Новата година заедно в Маями. През ноември Васко и Йоанна се срещнали в София.

Искрата между тях припламнала моментално. А след няколко вечери в компанията на Калин Вельов и Мария Грънчарова, двамата осъзнали, че чувствата им са повече от приятелски.

Барабанистът обаче не е причината Ненчо и Йоана да се разделят. Всъщност връзката между певицата и актьора отдавна се изчерпа и те сложиха край на отношенията си.

Бившият барабанист на Соня Васи просто се оказал катализатор и ги разделил окончателно.

Още в края на декември Балабанов и Драгнева обявиха, че вече не са заедно и всеки тръгва по пътя си. Много скоро след това певицата си стегна куфарите за САЩ.

Блондинката едва издържа да приключат работните й ангажименти към БНТ, за да отпраши за Маями. А там вече я чакал Васил, който от години живее в Калифорния.

Именно там отпразнуваха заедно и именния й ден на 6 януари.

В България Васил Ананиев е известен като бившето гадже на Соня Васи. Неотдавна той дори призна, че години наред е страдал за бившето си гадже–моделката Маги Желязкова, а в действителност никога не е обичал Соня, макар тя дълго време да го е издържала.

След раздялата им той се пробвал да изгради отново живота си. За кратко се сваля с Теди Бургазлиева, но в крайна сметка свива гнездо с брюнетката Павлина, от която има дъщеря.

Малко преди да се срещне с Йоанна, той се разделя с приятелката си окончателно.

Засега не е ясно, дали Йоана и Васко имат сериозни намерения един към друг, но певицата показа, че е приключила с бившето си гадже. Балабанов явно също я е прежалил, тъй като на светско парти в София той пърха като пеперуда около ангела на Megz Велина Узунова.

Очевидно и двамата вече са продължили напред и не съжаляват за раздялата си.