Бивша звезда от сериала „Спасители на плажа“ беше засечена докато разхожда кучето си в Лос Анджелис. Това е една от изключително редките появи на Ясмин Блийт на публично място в последно време, съобщава „Сън“.
 


Ясмин беше телевизионна звезда през 90-те години заради ролята си на Карълайн Холдън. Тя, обаче, не се беше показвала навън с години.
 


След успеха си Ясмин започнала тежка битка с пристрастеността към определени субстанции. Хората рядко я виждаха на улицата в последните 17 година.
 


Сега 51-годишната актриса изглеждала щастлива и доволна докато разхождала кучета си в парка. Тя носела широка рокля в голям размер, кафяви сандали и черен суичър с качулка.
 


Феновете, обаче, трудно биха разпознали в нейно лице горещата актриса, която трябваше да се появи само е един епизод в „спасители на плажа“, но направи такова впечатление, че снима цели 72 епизода.
 
Това ѝ отвори път за кариера като модел, а по-късно тя пусна и своя линия бански.
 


Кариерата ѝ на актриса, обаче, се разпадна, след като тя започна да употребява наркотици и влезе в „черните списъци“ на режисьорите, които твърдяха, че с нея е невъзможно да се работи.
 
Накрая тя постъпи в клиника в Малибу за лечение на кокаинова зависимост.

Превод и редакция: БЛИЦ