Гери-Никол все повече се доближава до бляскавия имидж и лайфстайл на чуждите зведи, пише "България днес".
Изпълнителката на "Яката дупара" не веднъж е споделяла, че подражава на куп световни заменитости като Бионсе и Риана. А за да бъде по-близо до тях, някак си не отива да живее с мама и тате и да бъде все под тяхното крило. Затова, след като вече е пълнолетна, Гери-Никол е решила да стане самостоятелна.

До година изпълнителката ще заживее сама в собствен дом. Тя ще се разположи в просторен палат, обзаведен по последен писък на модата. Къщата е подарък на Гери-Никол от нейния баща, който е виден адвокат в морската столица. Както много пъти досега е ставало ясно, той дава мило и драго за щерка си и въобще не пести средства, за да я направи щастлива.

Именно с неговите пари тя финансира първите си проекти, а вече изкарва достатъчно и сама. Сега, обаче, родителят пак ще бръкне надълбоко в джоба си. Толкова надълбоко, че да извади един милион лева! Такава сума се смята, че ще струва цялостното завършване на новия самостоятелен дом на Гери-Никол. 

В момента певицата е заета не само с музикалните си проекти, но и с трескаво избиране на мебели и техника за дома си. Няма съмнение, че той ще бъде доста екстравагантен и ултра модерен.