Един от най-коментираните участници в новия сезон на „Фермата“ е софиянката Христина. Нейните емоционални изблици са ежедневие за живота в стопанството и не оставят безразличен нито един от съфермерите й.

Кейт Бекинсейл заголи тяло и показа шеметни форми на 45 години! (СНИМКИ)


Христина демонстрира най-голяма привързаност и респект към най-възрастния участник в шоуто Ивайло Караньотов, към когото се обръща с гальовното „тате“. Това определено е явен израз на респекта, който тя изпитва към мъжа на Аня Пенчева, тъй като столичанката не веднъж е споделяла, че най-важният човек в живота й е именно баща й. За него тя е разкривала, че винаги е защитавал жените.

Отчаяната съпруга Бри Ван де Камп сподели потресаваща своя СНИМКА! Коварната болест, която я споходи сега е…

В миналото той дори многократно се изправял в схватки срещу мъже, които посягат на половинките си. Една такава обаче приключила с фатален край за насилника. Заради физическата саморазправа бащата на Христина влязъл в затвора с присъдата убийство по непредпазливост.

Въпреки извършеното престъпление, софиянката е категорична, че няма друг мъж, който да обича повече от татко си. „Той ми е всичко, независимо какво е направил“, казва Христина.