Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са приъствали в 9 от всеки 10 най-популярни поста в профилите на семействата в Инстаграм – SussexRoyal и KensingtonRoyal.
 
По-младият принц и канадската му съпруга, кояюито стоят зад профила SussexRoyal, са получили най-много харесвания на снимките си както на своята страница, така и на страницата на Уилям и Кейт – KensingtonRoyal.
 
Има едно-единствено изключение и това е сладка снимка на 6-годишния принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот в училищни униформи, съобщава „Ню Йорк Таймс“.
 
Най-харесваната снимка и на двете страници е първата среща на кралица Елизабет II с новородения принц Арчи. Тя е събрала близо 3 млн. харесвания.
 


Близка по лайкове е публикацията, с която се обявява раждането на Арчи. Тя дори не е снимка, а само надпис „Момче е!“.
 


Третата най-харесвана снимка, отново на профила на семейство Съсекс, е първата им поява с новородения принц. Той присъства на почти всички най-харесвани снимки на семейството.
 


Единствените фотографии на Меган Маркъл, получили милиони лайкове без сина ѝ е в кадър, са от сватбата и малко след съобщението, че тя и Хари се оттеглят от задълженията си в кралското семейство.

Превод и редакция: БЛИЦ