Скандалът около това колко е платила Венета Райкова за почивката си започва да взима небивали размери, видя БЛИЦ. Всичко започна с невинен пост на водещата, в която тя разказва, че почива в Турция заедно със сина си. 

В него тя опровергава твърденията, че е там с богат любовник и твърди, че си е платила всичко сама - около 5 хиляди лева в супер луксозен хотел в Анталия. 

Впоследствие, обаче, излезе публикация, според която Венета Райкова е излъгала за сумата и всъщност е платила много по-малко. 

 

"Когато прочета статия, че лъжа - няма как да замълча! Ето справка за първата свободна дата за хотела, който заплатих на 8 юли, и в който почивах от 19 до 26 юли! Вижда се, че цените за един възрастен с дете започват от 2 972 евро и стигат до 32 хил евро за king suite!

Цени от 1 700 лв в този хотел никога не може да има! При откриването му през 2007г е обявен за най-скъпия на Средиземноморието, информацията е интересна и достъпна за всички в интернет.

Няма да допусна името ми да бъде замесено с лъжа!! Още повече от госпожа, която много добре знае как излъга всички ви, че е напуснала сама!! Слагам точка на темата с почивката ми", написа Венета Райкова на профила си във Фейсбук.

Тя заплаши, че ще съди този, който я обвинява в лъжа, до дупка. 

"Не е важна цената на почивката и предишните години в Анталия съм плащала подобни цени за хотелите в съседство, за което имам съответните банкови извлечения. Важна е обидата и квалификацията! И то от жена, която има личен мотив да ме злепоставя в обществото", ядосва се Венета Райкова, намеквайки, че въпросната дама е Кристина Патрашкова. 

Враждата между тях двете тръгна, когато Венета Райкова зае мястото й в предаването "Папараци". Оттогава между тях двете често прелитат стрели и различни обвинения.