Това са зашеметяващите хубавици, които ще се конкурират в първото международно издание на конкурса „Мис Бум-Бум”, който ще се проведе в края на септември.

Красавиците ще се борят и за бъдещи договори като модели на стойност хиляди британски лири и шанс да станат много известни, особено в Латинска Америка, откъдето е възникнал конкурсът, съобщава "Мирър".

Първото по рода си световно събитие „Мис Бум-Бум”, което се провежда в Бразилия като национално състезание, ще се проведе на 30 септември в зала Foro Totalplay в мексиканска столица Мексико Сити.

На световния конкурс „Мис Бум-Бум” 2019 ще има представители на много страни, сред които Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Испания, Франция, Германия, Португалия, Мексико и Бразилия.

По-голямата част от участничките, обаче, или са родени в Бразилия или в момента живеят в южноамериканската страна.

Състезанието има за цел да открие най-хубавите дупета на света, а мексиканка Шейла Мел, една от малкото участнички, която не е бразилка, е смятана за една от фаворитките, които могат да вземат короната и да прославят страната си.Друг фаворит е представителката на Бразилия и носителка на „Мис Бум-Бум” за 2015 г., Сузи Кортес.Лия Лий, която живее в Бразилия, ще представлява Германия.

Моделът, Райън Соуза, родена в Бразилия, но завършила медицина в университет в Боливия, където живее и работи като лекар, ще представлява Франция, тъй като и двамата й родители са французи.Красивата брюнетка Бруна Валентим, снимана в джунгла, ще представлява САЩ.Блондинката Джесика ще бъде представителката на Великобритания.Стефани Силвейра се надява да спечели конкурса за Португалия, Дейзи Лима ще представлява Канада, Шърли Кореа пък е от страна на Испания, а Джесика Дженсън ще се опита да покори короната за Австралия.

Превод и редакция: БЛИЦ


Шърли Кореа


Стефани Силвейра


Дейзи Лима - Канада


Джесика Дженсън - Австралия