Звездата от Д2 признава в откровен разговор, че никога не би запял поп фолк, но но ако след 50 години поиска да прави кънтри и да си пусне шкембе и брада, ще го направи без да се замисли
Рок звездата Деян Каменов, познат на феновете като Дидо от Д2, е големият победител в четвърти сезон на мега продукцията на bTV – „Фермата”. Той бе и първият известен участник, който се включи в най-позитивното риалити у нас, която тази година бе под мотото „Съединение”. „Дидо не е типичната рок звезда. Той спортува, ходи по планините, живее здравословно, човек, който се опитва да живее в хармония с природата – все теми, които засягаме във „Фермата”, бе споделил продуцентът Андрей Арнаудов преди старта на „Фермата”. Потвърждение за думите ми прави и самият Дидо – в едно от най-откровените си интервюта до момента, което дава специално за „ШОУ”.

- Дидо, победата във „Фермата” определено много те изненада. С какви нагласи беше всъщност през цялото време във формата?

- Много ме изненада, да. Определено не очаквах да победя. Всъщност не очаквах нищо, ако трябва да бъда съвсем честен. И това е най-якото нещо – да не очакваш, а просто да даваш всичко от себе си и да се случва най-доброто за теб. Така се получиха нещата при мен и в този формат, въпреки че в самото начало, като видях колко добре подготвени хора има, не очаквах да стигна много напред. Повечето бяха изгледали всички предишни сезони, имаха стратегии, подготовка и т.н. За мен беше изненада стигането до 5-тата седмица, камо ли финал, да не говорим за победител. Много интересно развитие на събитията.

- Казваш добра подготовка на останалите. Ти също си много здрав физически, което със сигурност е изиграло ключова роля през цялото време за теб.
- Да, винаги съм имал добра физическа подготовка, поддържам се в добра форма. Помагал съм на бабите и дядовците си и за земеделска работа, за цепене на дърва или носене на някакви тежки неща. По-трудното за мен бе по-скоро работата с животните, защото никога не съм го правил. Също така никога не бях изрязвал и изковавал пейка. Все дейности, които изискваха доза майсторлък.


Цялото интервю с победителя от "Фермата" 4 Дидо четете в show.blitz.bg