Една от най-темпераментните участнички от „Фермата“ Христина е била принудително изведена от риалитито, а причината за напускането й се оказа здравословен проблем.
 
Малко след като вокалистът на Д2 Дидо спечели дуела за шеф на седмицата в шоуто, съфермерката му започна да се оплаква от коремни болки. В началото здравословните проблеми на Христина бяха посрещнати с ирония от страна на Дидо, тъй като дискомфортът й се появи веднага след като той беше обявен за новия началник.
 
Оказа се обаче, че скандалната софиянка съвсем не се преструва и оплакванията й по никакъв начин не са били с цел да се отърве от ратайство и от евентуален дуел. Високата температура, болките в ставите и корема, принудиха продукцията да повика лекар на терен. След обстоен преглед медикът се усъмнил, че фермерката може да има апендицит, което наложи и принудителното й откарване в болница.
 
Макар че заради сприхавия си характер Христина предизвикваше множество скандали във „Фермата“ и мнозина не криеха антипатиите си към нея, те все пак се притесниха за здравословното й състояние. След като тя цял ден не се завърна сред тях, съмненията, че може да има сериозен медицински проблем, се оказа основната тема на разговор между фермерите. Емигрантката Роси, с която Христина имаше големи словесни разпри през изминалите дни, съжали, че всички са обяснявали на софиянката как не са искали тя да получава втори шанс да се върне сред тях.