С нова спортна кола бръмчи напоследък Владо Карамазов. Автомобилът хваща окото, но не е подходящ за столицата. Окачването е твърде ниско и многобройните софийски дупки и „легнали полицаи” ще разбият шасито за отрицателно време, категорични са разбирачите, пише "Уикенд".  
Колата на Владо е произведена в завод на японската компания „Мицубиши”. Моделът е „Еклипс” и струва около 50 хиляди лева. Водещият на „Сървайвър” си купил въпросната кола, защото открай време е запален по спортните возила. Негова страст са и състезателните мотори.

„Карамазов не пропуска по телевизията надпреварите от „Формула 1”. Много обича високите скорости и когато шофира, се изживява като пилот на болид”, издават колеги от най-близкото му обкръжение.

37-годишният артист има добри доходи, с които успява да издържа родата си, но и да задоволява собствените си прищевки. Освен за коли и мотори, той си угажда и с маркови дрехи и екскурзии до екзотични дестинации. 

Преди няколко дни Владо паркира спортното си „Мицубиши Еклипс” на паркинга на Народния – театъра, в който играе в 5 хитови постановки. После отскочи пеш до чейндж бюро на „Витошка” и обмени валута, след което се върна до храма на Мелпомена за поредната си репетиция. 

В последните години Карамазов се подвизава не само в имперската трупа, но и в частната„Трите мечки”. С ортаците му Захари Бахаров и Юлиан Вергов редовно изнасят представления из страната и печелят луди пари.