Скандалноизвестният руски блогър Григорий Мамурин се е оженил за моделката от Ростов Миранда Шелия, информират световните издания.

За това, че двойката е сключила брак, е станало известно благодарение на публикация на момичето в Instagram. Тържеството е било много скромно, като все пак не е минало без някои известни в страната личности като солистката на "А’Студио" Кети Топурия.

За съпрузите се знае доста. Григорий Мамурин е внук на далекоизточния милиардер Игор Неклюдов, който почина от инфаркт през 2018 година.

Сега младежът е на 22 години и с всичките си действия показва, че вече е готов да действа по-спокойно. А само преди шест години, през 2015 г., младият мъж изграждаше кариерата на блогър.В скандалните си видеоклипове 16-годишното тогава момче предлага пари на минувачите, за да пият урина и храни бездомните с червен хайвер. Има дори епизод, в който непозната облизва подметката на обувката му за десет хиляди рубли (около 110 евро).Възлюбената на бившия блогър е с шест години по-възрастна от него. Момичето е родено и израснало в Ростов на Дон и през последните години работи като моделка.Въпреки че ръстът на красавицата изобщо не е като на манекенките - само 167 см. Тя дължи кариерата си на външния си вид. Много фенове отбелязват сходството на ростовчанката с Ирина Шейк.

Преди Мамурин момичето е имала интимни отношения с нападателя на московския "Локомотив" Фьодор Смолов и члена на групата MBAND Владислав Рам.