През септември сайт за онлайн търговия публикува данните от направеното проучване за най-търсените от британските потребители, за последните 12 месеца, стоки в техния сайт, пише БГНЕС.

Между двете събития - раждането на принц Луис и сватбата на принц Хари с Мегън, тази година е белязана от кралското семейство на Англия, чиито гардероб повече от всякога вдъхновява британците. До такава степен, че уеб сайтът успя да установи кои петима членове на кралската фамилия са най-влиятелните по отношение на стила. Кейт Мидълтън зае първо място пред херцогинята на Съсекс.

Падна огромна тайна за Меган Маркъл, грозен белег издаде каква страшна болка е преживяла! (СНИМКИ)

Ново проучване, публикувано тази седмица и проведено от британската фирма Brand Finance, направи обзор именно на влиянието на тези две важни фигури на британската корона върху американците. Извадката обхваща повече от 1500 души. 37,6% от тях заявяват, че са повлияни от стила на херцогинята на Кеймбридж, която е на първо място.

Освен облеклото й, те са повлияни от нейните аксесоари, бижута дори от интериора и автомобилите. При всяка от публичните изяви, стилът на бъдещата кралица е внимателно обмислен и подбран, а марките, които носи, увеличават печалбите за модните къщи.

Меган Маркъл се появи с полупрозрачна пола, откри палава гледка към бедрата, дупето и бельото си! (СНИМКИ)

Въпреки брака си с принц Хари и медийното внимание, Меган Маркъл заема второ място с 35% от гласовете. Сватбата й рокля, дело на артистичния директор на Живанши Клеър Келър, доведе до ръст на продажбите на модната къща с с 60%. Вечерната й рокля, създадена от Стела Маккартни, предизвика двойно по-голямо търсене на марката на дизайнерката.

Експерти по езика на тялото разкриха шокираща тайна, свързана с любовта, която изпитват един към друг принц Хари и Меган Маркъл

Принц Уилям и Хари заемат трето и четвърто място, съответно с 32% и 27% от гласовете. Трябва да се отбележи, че това проучване е проведено преди пътуването на Меган Маркъл и принц Хари до Австралия и Океания, и преди оповестяването на новината за бременността й. Няма съмнение, че влиянието на херцогинята на Съсекс ще продължи да расте.