Легенди се носят за имотите на покойния Георги Илиев и вдовицата му Мая Илиева в Доминикана. Според слуховете Мая притежава няколко хотела в Пунта кана, както и имение, закупено след смъртта на Главния.

Досега обаче никой не знаеше къде точно се намира и как изглежда прословутият палат. От "Галерия" твърдят, че са се сдобили със снимка на луксозното имение. И мащабите му надминават и най-смелите очаквания.

Наскоро гост на Мая Илиева в Доминикана е била нейната най-близка приятелка и бизнес партньор Адриана Тюркмен. Вдовицата на митичния Филип Найденов-Фатик посетила Мая с голямата си дъщеря Александра.

Двете бизнесдами често прекарват ваканциите си заедно в огромното имение на Илиеви. Тъй като социалните мрежи са табу както за Мая, така и за децата й, можеше само да се гадае за лукса в имението.

Щерката на Адриана обаче проявила немарливост и се щракнанала пред владението на Главния, полегнала върху един от ретро автомобилите на Мая.
 

Шевролетът струва над 50 000 долара, но тази сума е нищо в сравнение с инвестицията на вдовицата в имението.

Разположен на територията на над 3 дка площ, имотът има огромна палмова градина с два плувни външни басейна и един вътрешен. Спалните били над 10, като всяко от трите деца на Мая разполага със собствена стая.

В имението, разбира се, има и фитнес зала, както и отделно помещение за игра, наподобяващо детски център.

В Доминикана Мая и семейството й идват само за ваканциите. Иначе вдовицата живее в Панчарево заедно с Криста, Георги и Андреа. 

Къщата им в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж“ била не по-малка от тази в Доминикана.

В ъндърграунд средите от години се говори за имотното богатство на Жоро Илиев в Пунта Кана. Според градските легенди Главния купил на безценица огромни парцели от екзотичния курорт още преди градчето да стане атрактивна дестинация.

Днес на тяхно място има построени няколко луксозни ризорта, от които годишно по сметката на Мая Илиева влизали милиони долари, твърди "Галерия".