Агент Тенев е опровержение на мита, че зет и тъща няма как да не се мразят. Естрадният текстописец и светски хроникьор е в прекрасни  отношения майката на бившата си жена – певицата Кристина Димитрова. Отлично се разбира и с екссъпругата си, пише hotarena.net.
За възрастната Цветанка Иван Тенев е като роден син. Той също гледа на нея като на част  от семейството си – особено след загубата на майка си.  Анна, родителката на „агента” почина миналата зима на 88. Напоследък тъщата на Тенев е налегната от кофти болежки. Преди няколко дни овдовялата бивша счетоводителка се почувства още по-зле и зет й реши да я заведе на преглед при свой познат доктор.

До поликлиниката Цветанка бе закарана  от внук си Димитър. В джипа бяха също Иван и Кристина. Когато луксозният автомобил пристигна пред медицинската служба, агент Тенев изскочи пъргаво  от купето и  отвори вратата на тъщата. После пое старата дама под ръка и я придружи до кабинета на лекаря. Синът и бившата му жена останаха да чакат в колата.

Създателят на клюкарската агенция „Тенев” е първи съпруг на естрадната легенда. След като се разведе с него, Кристина сключи брак с футболиста национал Георги Димитров, за който днес не ще и да чуе. Навремето Джеки се държеше  отвратително с нея, а според злите езици дори я биел.

„Иван държи на мен, аз също много го ценя. Продължаваме да работим заедно и не виждам нищо лошо в това”, казва за мъж №1 в живота си 56-годишната певица. Тя често придружава „агента” по светски партита, нищо че сега си има друг интимен приятел – значително по-млад  от нея.