Нумерологът и автор на книгата "379 дни с Милен Цветков" разказа в предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS, че й е било много тежко, когато е писала за тези 379 дни от живота й с Милен Цветков, но тя е била и терапия за нея.

Милена Иванова изрази задоволство, че книгата е видяла бял свят, въпреки трудностите и спънките, защото чрез нея Милен Цветков живее.

Тя го пази в сърцето си като усмихнат човек, изключително интелигентен, с особено чувство за хумор. "Той не беше лесен човек, но беше мил и грижовен баща. От него научих какво е дисциплина, какво е да си държиш на думата, поемеше ли ангажимент, винаги го изпълняваше", добави още авторът.

За нея най-важното, което трябва да се запомни за него, е любовта и честността.

За книгата тя сподели, че е с послание човек винаги трябва да бъде верен на себе си и винаги да бъде на страната на правдата и на доброто.

Милена описа връзката си журналиста като изключително пълноценна и всеки един миг е бил оползотворяван в общуване.

"Най-разтърсващи спомени имам от последния ни ден, беше дошъл момента да си кажем много неща, в този ден окончателно затвърдихме решението си да живеем и остареем заедно", сподели половинката на Милен Цветков.

"Друго послание на книгата е, че истинската любов съществува, както и да не пропускаме моментите да казваме на хората до нас колко ги обичаме и ценим", заключи авторът на книгата "379 дни с Милен Цветков"