Ники Дойнов вече не крие личния си живот, както някога. Дори напротив, напоследък топ водещият на Нова телевизия демонстрира публично семейната си идилия при всяка удобна възможност. В края на миналата седмица той заведе домочадието си в Докторската градина в центъра на София, пише "Уикенд".Маги Халваджиян не се бави, не е за вярване кой ще вкара в следващия сезон на "Като две капки вода"!

„От известно време Ники сякаш страда от някакъв комплекс - все да е на чаршията. На метри от дома му в кв. „Редута“ има парк за чудо и приказ, но той не се вясва с жената и детето там, предпочита да се разхождат на пъпа на столицата“, коментират учудени комшии на новинаря. До Докторската градина, където обикновено прекарват голяма част от свободното си време, Дойнови пътуват с автомобил. Понякога се возят с мерцедеса на журналиста, а друг път с беемвето на жена му.  

Онзи ден Ники и съпругата му Петя Иванова избраха да пътуват с „бавареца“. От блока им в „Редута“  водещият на информационните емисии на Нова излезе с малкия Марко в ръце, а миг по-късно се появи и майката на момченцето. Младата дама беше пременена в ефирна къса синя рокля, разкриваща доста от прелестите й – бюста и бедрата й. 

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Хвърли дрехите и се показа полугола, ще влезе във всичките ви фантазии (СНИМКИ)


Дойнов внимателно настани хлапето в детско столче на задната седалка на лимузината. След това отвори багажника и пъхна в него сглобяема детска количка. Накрая с Петя се качиха в купето и отпрашиха към центъра. 5 минути по-късно семейството пристигна в района на Докторската градина. Паркирал беемвето, Ники сглоби набързо количката за Марко и малкият се озова в седалката й. Таткото не пропусна да закопчае предпазен колан на сина си, та невръстният наследник да не се изтърси в движение.  


Щом малчуганът се настани удобно, Дойнов му мушна биберон в устата и забута возилото към близкия парк. Преди да стигнат до Докторската градина съпрузите и синът им минаха покрай терасите на заведения, в които вдигаха наздравици шумни компании. Някои от мъжете по масите се впечатлиха от заголените бедра  на Петя Иванова и обърнаха глави след нея. Други пък дори си позволиха да подсвиркват похотливо.  

Водещият на Нова дели покрив и постеля с красивата брюнетка от 8 години. В миналото тя се е подвизавала като манекенка, а е била и стюардеса на кувейтска авиокомпания. Преди да излезе в майчинство госпожата пък заемала ръководна длъжност в агенция за имоти.