Скандалната ексманекенка Цеци Красимирова отново е тръгнала на лов за богаташи, след като бе натирена от сина на мултимилионера Цоло Вутов, научи ексклузивно БЛИЦ.
Владимир Вутов изкара бурен роман с предизвикателната гърла, но усети навреме, че сивото й вещество е в пъти по-малко от силикона в балкона й, и реши да й бие шута.

Отраканата жителка на Мездра, бързо е задействала пипалата си и е пуснала част от тях да слухтят за нови заможни господа, независимо дали възрастта им е преклонна.

Из столичните салони се носи упорит слух, че бившата любовница на Косьо Самоковеца и Гонзо, е участвала в игриви групови забавления, от които биха се изчервили дори порно кралици.

Цеци Красимирова е попълнила колекцията с изживявания на множество баровци, които обичат да разказват за разюзданите си преживявания докато отпиват от кристалните чаши с малцово уиски на пълнолетна възраст.

Застаряващата звезда, обаче не се притеснява да наобикаля като хищна хиена локалите, за да си намира нова плячка. Това обаче става все по-трудна задача, като се има предвид, че младостта постепенно й се изплъзва.

А младите лъвчета, отдавна са обърнали гръб на застаряващите любителки на секс-преживяванията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!