Водещата на предаването "Съдебен спор" Нана Гладуиш има рядката дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища. Способността да вещаят бъдещето имали много жени в семейството й - предавала се по майчина линия, но избирателно. Че има такава заложба обаче, чаровната блондинка разбрала по тежкия начин, пише" Уикенд".
Пътят, който Гладуиш все още изминава в борбата с жестоката болест рак, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба й, на баща й, а наскоро и сестра й бе диагностицирана с това заболяване. Самата Нана преди 6 години проведе сериозна битка с рака и прогнозите за нея изглеждаха розови, но неотдавна той се завърна и водещата отново преживя познатия ужас.

 Гладуиш добре си спомня първия миг, когато разбрала за пророческата си дарба. Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са останали девет. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят й почината и тя осъзнала, че има ясно изразена ясновидска дарба. 

След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, но мрачните мисли я застигнали. Нещастното събитие не закъсняло. Случило се точно така, както в съня - Нана изгубила бебето. За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът й Джейсън вече е на 8 години. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя отново се сблъскала със сериозни проблеми Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода. Водещата се консултирала и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания. Тя имала усещането, че развръзката този път ще бъде щастлива и шестото й чувство не я подвело. 

Наистина злокобен обаче бил сънят на Гладуиш свързан с болестта й. Точно когато животът й изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя ненадейно сънувала починалата си баба. Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че не се чувства готова. "не бързай тогава, имаш още време", изрекла бабата и даже уточнила колко точно години остават на внучката й. В

Водещата е разказвала , че този сън наистина я притеснил и дълго не успявала да го забрави, защото според него нямало да доживее до дълбока старост. Годините които й предрекла баба й били не 20,30 или 40, а доста по-малко. Скоро след това я диагностицирали с рак и светът й се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето й се струвало страшно и несигурно.