В тази статия искаме да ви запознаем с някои от най-известните хазартни татуировки. Рисунки по кожата, които са споделяне хиляди пъти из социалните мрежи и които будят респект към автора. Вижте по-долу кои са топ 10те хазартни татуса. Приятно четене.

1. Първата татуировка в този списък е може би най-добрата хазартна татуировка създавана някога. Това е малко субективно, разбира се, но ако се вгледате във величествената творба, вероятно ще се съгласите. Тя има всичко - задължителният знак "Добре дошли в Лас Вегас", димящи аса, пачка пари, пулове и стелещ се дим от оръжие над рулетката. Има дори изображение на гангстери, които се прикриват зад модел T на Ford и се прицелват с оръжията си.

2. Какво искат хората от татуировките – да направят изявление? Да отдадат почит? Тази татуировка ни накара да се замислим. Освен факта, че е бил приложен с фантастично умение, той също отива малко по-дълбоко и задава въпроси. Кой е безликия комарджия? Какво означава това? Олицетворява ли пристрастяване, страх, риск или смелост? Може да сме тук цял ден да си подхвърляме идеи без да разберем истината. Не много татуировки имат силата да запалят такава дискусия.

3. Вниманието към детайла е скъпоценен талант, когато става въпрос за рисуването на татуировка, но този татуист се е справил блестящо в случая. Бялото на картите за игра изпъква, но колкото по-дълго се взирате, толкова повече забелязвате. В основата си има всичко, което искаш от една брилянтна татуировка. Хазартни принадлежности – ДА! Знак „Добре дошли в Лас Вегас“ – ДА! Ревящ тигър и бутилка Джак – ДА! Как да не харесаш тази татуировка?

4. Рейтингът на всеки татуист се вдига, когато може да направи татуировката да изглежда като снимка върху кожата на човек. Използването на червени, черни и опушени тонове е доста смело тук, но също така предлага достатъчно жизненост, за да се даде на тази татуировка живота, който понякога се губи, когато изображението е от мастило. Яснотата на рулетката е наистина много добра и детайлна. Вероятно няма да си единственият човек, който ще опита да завърти колелото на ръката на този човек, надявайки се да удари 35 черно!

5. Тази татуировка е на първо място в списъка за най-ясно очертани, остри цветове. Сблъсъкът на червено и черно въплъщава 50-50 шанса при повечето казино игри. 3D дизайнът на заровете също е зашеметяващ, а изисканият детайл на картите за игра и банкнотите показва много грижи и способност. Също така, интересен е и дизайна на асото. Можем само да гадаем каква история се крие зад това.

6. Силата на контакта с поглед е привлекателна черта в хазарта. Ето защо слотовете и рекламите за хазарт често се фокусират върху очите на даден герой или човек. Психологически съблазнително е. Тази татуировка използва очите на жената, за да ни изсмуква. Картите за игра, които се сливат в лицето й, смесват хазарта с красотата. Силното червено червило интерпретира мощен притежател на тази татуировка. Контрастът между червените като кръв тонове и свежото бяло води до сензорно претоварване.

7. Татуировки с цъфнал цвят може да не са за всеки вкус, но когато става въпрос за татуировка като тази е трудно да не се възхищаваме на работата на татуиста. Фините намеци за хазарта в картите за игра и зарчетата, изкусно те подканват да залагаш без да го навират в лицето ти. Има много неща, но в същото време не е претрупана.

8. Ако не си падате по тъмните татуировки, това няма да е за вас. Но ако обичате нещо малко по-болезнено, тогава проверете това! В мига, в който видяхме черепите, които избледняват в дима, бяхме спечелени. Картите за игра и чиповете запечатаха сделката. Татуировките винаги са се смятали за запазена марка на истински лошите момчета.
 

9. Ако съществува дефиниция за хазартна татуировка, то тази трябва да бъде точно там. Гледайки това изкуство, вдъхновено от Лас Вегас, ще ви бъде простено ако мислите, че е отпечатано на свежа бяла хартия. Не съм сигурен, че съм виждал дори вестникарска хартия с такива подробности по мастилото. Рулетката, заровете и картите подчертават хазартната тема, но тонизирането е на такова страхотно ниво, че не можеш да откъснеш поглед от нея.

10. Добре, тази татуировка може и да не е най-чистата от гледна точка на дизайна си. Някои от по-горните в този списък са по-подробни и смея да кажа, естетически по-приятни. Но защо все пак тази татуировка е в списъка? Всичко е заради съобщението, което е скрито в татуировката. Една проста философска фраза с която всички можем да живеем: "Животът е хазарт". Всеки избор, който правите, е елемент на риск. Всичко, което правим, може да проработи или да се провали. Просто трябва да изиграеш ръката, която имаш. Толкова вярно!