Истински кошмар е преживяла носителката на титлата Super Model Universe Bulgаria Йоана Карастоянова. Преди няколко дни моделката се прибирала с такси към дома си. Докато чакала колата пред входа на своя приятелка, видяла малко коте в снега. Без да мисли Йоана свалила пуловера си, завила котето и го гушнала.
В таксито разговорът с бакшиша се завъртял около студеното време. После последвали весели свалки от негова страна , на които миската отговорила с мълчание. Малко преди да стигне до дома си, котето започнало да мяука, което отприщило гнева на таксиметровия шофьор. И двамата с Йоана се скарали не на шега, като разпрата за малко не прераснала в бой.

Късметът на миската проработил, за нейна радост се появило семейство, което се прибирало в нейния вход. Йоана споделя, че това не е първото й пререкание с таксиметров шофьор. Преди време един простак се опитал да я сваля брутално, но един як шамар го отказал от мераците.

Йоана е решила да се грижи за малкото коте. На стената си във Фейсбук красавицата написа:„Защо хората не можем да бъдем добри и благодарни? Като това малко същество, което щеше да загине от студ в преспите!“.