Месец март дава възможност на всички зодии да се прочистят в сферата на секса и взаимоотношенията. Това е добре за любовния живот, защото ще ги доведе до възход в сферата на личния живот.
Този месец Венера – планетата на любовта ще е ретроградна в знака Овен. Това ще накара мнозина да преосмислят любовните си взаимоотношения и да направят преоценка на живота си. Помислете какво ви дава удовлетворение между чаршафите и какво не.
 

Март е идеален за опростяване на отношенията, които причиняват твърде много стрес. Сега е времето и за пролетно почистване на остарелите чувства.
 
Овен

 
Мантата на Овните този месец ще е: ”Това ли е, което наистина искам?”
Може би вашият партньор ще поиска нещо по-извратено в кревата, но ако усещате, че не го искате сега е момента да му откажете без капка угризения. До втората седмица на месеца ще усещате, че давате повече, отколкото получавате. След това ще поискате това да ви се върне. Като шеф на собствения си любовен живот ще се чувствате прекрасно.
 
Телец
 
Отдайте се на мързелив секс и излежаване до късно в леглото, последван от обяд, а защо не и вечеря в кревата. Ако се необвързани, сега е перфектният момент да обърнете внимание на стар/а приятел/ка, с които нещата не са тръгнали в миналото. Март месец е добър старт, за да създадете краткотрайна, а защо не и по-продължителна връзка. Независимо дали става въпрос просто за флирт или не, доброто прекарване между чаршафите ви е гарантирано.
 
Близнаци
 
Чувствате се претоварени, постоянно ви боли глава, време е да обърнете внимание на колегата от работата ви, който упорито ви досажда месеци наред, а вие не му обръщате внимание. Това ще ви гарантира много наслада във времето от 9 до 18 часа. Бъдете разкрепостени и извратени. От краткотрайна връзка глава не боли.
 
Рак
 

Някой от миналото ще се върне с горещо предложение в живота ви. Вие ще трябва да решите дали да се върнете към тази любовна история или с носталгия да се хвърлите наново в изпепеляващ любовен романс. Звездите ви съветват да не се затваряте в себе си, а да преоткриете сексуалния си магнетизъм през март. Използването на секс играчки ще ви донесе допълнително още повече наслада.
 
Лъв
 
Спрете да работите и прекратете служебните ангажименти. За да се чувствате удовлетворени е необходимо да напуснете града. Любовна афера за една нощ е точно това, от което се нуждаете. Планирайте уикенд с приятели, където ”случайно” да се засечете с бившия/та. След като сте преживели всички чувства в миналото, сега може да получите точно това, от което имате нужда, но не залагайте на това, че старият огън ще пламне отново.
 
Дева
 
Знаем, че ви е изключително трудно да се сдържате да не критикувате партньора си, но хвърлете тази енергия в друга посока – например в спалнята. Нов човек в живота ви ще се появи в средата на месеца. Не го засипвайте с критики и претенции. Ако някой от миналото ви иска отново да се вмъкне между завивките ви – просто кажете НЕ!
 
Везни
 
Ретроградната Венера ще ви се отрази по доста голям начин. Някой от миналото ви може да се завърне в живота ви. Не се изненадвайте, ако се окажете в леглото с някой/я бивш/а. Този път обаче ще видите отминалата си връзка в друга светлина. Трудно е да се каже дали нещата ще тръгнат отново, но в средата на месеца чувствата ви ще се подредят и ще изживеете горещи секс сцени.
 
Скорпион
 
Работата и сексуалният ви живот не вървят през този месец, не е нужда да ставате жертва на двама шефове. Обърнете специално внимание на себе си и нуждите ви. Вземете си отпуска! Ако нямате постоянен партньор до себе си този месец ще срещнете някой, който наистина си заслужава. Времето за страстен секс ще настъпи в края на месеца.
 
Стралец

 
Сексът за вас през този месец ще е на ръба на лудостта. Внимавайте да не забременеете или да не направите бебе на приятелката си. Стар любовник/ ца ще се озоват в спалнята ви и заедно ще наваксате изгубеното време. Ако пък решите да откажете, то с постоянният ви партньор в леглото ще откриете нови измерения на сексуалния живот, за които не сте и предполагали.
 
Козирог
 
Отговорностите и сексът са две понятия, които могат да се движат паралелно, но не и при вас и не през този месец. През първите две седмици на март тотално ще отсвирите работните задължения, а партньорът ви ще чете мислите ви. Нямате желание да правите глупости, но тези сексуални искри ще ви влудяват. Спокойно! Това положение ще се задържи до средата на месеца, дотогава просто се забавлявайте. Необвързаните козирози обаче ще трябва да поемат някои рискове през следващите няколко седмици. Бъдете честни със себе си за това, което искате и не се страхувайте да го поискате.
 
Водолей
 
Интересен човек ще пресече пътя ви през този месец и тази среща е много вероятно бързо да ще развие до нещо по-сериозно. Ще прекарвате цели нощи в мислене за него или нея. Ще прекарвате времето си в разговори в социалните мрежи или смс-и преди да пристъпите към креватните удоволствия, но пък така ще сте сигурни какви са намеренията му/и. Дали става въпрос за нещо по дълбоко или сте просто сексуална плячка. Независимо дали е едното или другото вашите почивни дни този месец ще са заети, а партньорът ви безкрайно доволен.
 
Риби
 
Време е да държите краката си стъпили на земята и да помислите за имиджа си. Добри и откриете сте по природа, но това понякога ви носи лоша слава. Знаете какво искате и ще привлечете партньор, който ще ви даде точно него. Не бързайте да доведете нещата докрай, защото рискувате доброто ви име да бъде опетнено.