Предлагаме ви една бърза рецепта за торта, която задължително е необходимо да опитате. Тъй като става просто фантастична, много вкусна и бърза.

Абсолютно винаги се получава перфектно тази торта и е много, ама много вкусна

Трябват ни два готови блата, сто грама мед, пет яйца, два жълтъка, една чаша захар, сто грама лимонов сок, сто грама масло, настърганата кора от един лимон.

Тази вкусна торта се прави само за 45 минути и винаги се получава, дори и да не сте толкова опитни и чевръсти кулинари. Поради това не я пропускайте, а си я направете още при първа възможност.

Трябва първо да поставите в един подходящ съд меда, яйцата, жълтъците, захарта и настърганата кора от лимон и да оставите съда в една тенджера с топла вода.

Започваме да бъркаме чевръсто с тел, за да може тази смес да се сгъсти. Доливаме после лимоновия сок на няколко пъти по малко и пак продължаваме да разбъркваме.

Добавяме накрая маслото и сваляме от котлона. С вече изстиналия крем си сглобяваме двата блата и декорираме нашата чудна торта по желание и лично предпочитание.

Тази торта става много ефектна, страшно вкусна и е супер бърза, което е и основното й предимство пред повечето от останалите. Не си играете сто часа в кухнята, а гостите ви остават повече от изненадани и впечатлени.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички