Как да си направим брускети с италиански привкус
Лесна рецепта за хрупкави хлебчета с домати
Ето я и нея:
½ ч. ч. зехтин
250 гр. чери домати
3 скилидки чесън
2 с. л. балсамов оцет
2 ч. л. кафява захар
1 ч. л. мащерка
сол
200 гр. сирене
1 франзела
В купичка смесете зехтина, балсамовия оцет, захарта, солта и мащерката.
Залейте доматчетата със сместа, добавете чесъна и печете на 150 градуса за около час.
Нарежете една франзела на филийки, който също може да запечете.
За финал намажете филийките със сиренето, което сте избрали, поставете изпечените домати и поръсете с подправки.
Източник: "Да сготвим с Милена"
Последвайте ни
0 Коментара: