Везните са определено любители на храната. Особено на вкусните десерти, поднесени по красив и изискан начин и придружени с чаша вино. Хората, родени под този знак, често развиват слаба зависимост към шоколад и сладки. Те биха се отказали от основни свои занимания, ако им дадете един шоколад, който определено ще си хапнат с удоволствие. Везните се нуждаят от атмосфера докато ядат, така че да се насладят на вкуса. Обичат декорациите и добрата аранжировка на храната си. foodpanda, подбра топ пет на любимите десерти на представителите на зодия Везни.

  • Нутела- представителите на зодия Везни си представят пълното щастие с бурканче Нутела и лъжица в ръка. Яденето на шоколад е издигнато в култ.

  • Палачинки с шоколад- кой не обича палачинки? Особено намазани с обилно количество шоколад. Везните определено са от хората, които консумират шоколад с палачинки.

  • Брауни- съчетание от масло, шоколад, ядки, хрубкава коричка, всичко това изкушава зодия Везни. Те са на кантар, дали да хапват вкусния десерт, поднесен със сладолед или с цедено кисело мляко.
     

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.


 

  • Крем карамел- Този десерт не съдържа шоколад, но определено е сред фаворитите в кухнята на везните.

  •  Мъфин- току що изпечен, топъл мъфин е в състояние да замести на масата дори и най-вкусния специалитет, приготвен от добър шеф готвач.