Необходими продукти:

-шест пилешки бутчета;

-две супени лъжици сок от лайм;

-60 г нарязан кориандър;

-1 ½ лъжица мед;

-2 скилидки чесън;

-1 чаена лъжичка чили на прах;

-1 супена лъжица зехтин;

-малко сол;

-половин чаена лъжичка черен пипер;

Начин на приготвяне:

Агнешко по стара френска рецепта - истинска наслада за сетивата

В купа смесете всички съставки с изключение на пилешкото, за да се комбинират добре. Изсипете тази марината равномерно върху бутчетата и оставете да се маринова от половин до два часа.

Загрейте фурната до 200 градуса, след което подредете месото в тава за печене. Печете около 20 до 25 минути.
Оставете месото да се охлади леко, след което сервирайте.