Необходими продукти:

4 свински пържоли

50 гр. синьо сирене

50 гр. гауда

50 гр. козе сирене -

50 гр. топено сирене

чубрица

черен пипер

сол

зехтин

1 връзка магданоз

Начин на приготвяне:

Приготвените пържоли се измиват и подсушават, след което леко се начукват с чукче. Отъркват се с посочените подправки или други ароматни билки и се оставят да поемат от уханието им.

Изпичат се хубаво на скара от двете страни и веднага след това се поръсват със настърганите сирена. Нареждат се в съд и той се затваря с похлупак, за да се разтопят сирената.

Ако предпочитате сирената да са запечени, можете да вкарате ястието в предварително загрята фурна за няколко минути. Готовите пържоли се поръсват с наситнен магданоз и се сервират.