Макар и приготвени само от 5 съставки тези хитроумни руладини имат чудесно балансиран вкус и ефектен изглед, пише menumag.bg.
Необходими продукти за 4 порции

9 тънки резена шунка
300 гр. зрял кашкавал
200 гр. крем-сирене
1 ч. л. ситно нарязан босилек
2 с. л. ситно нарязани сушени домати
 лимонов сок и сол на вкус
 
Начин на приготвяне

1. 
Крем-сиренето се разбърква с босилека, сушените домати и лимонов сок на вкус.

2. Кашкавалът се нарязва на кубчета, слага се в топлоустойчив съд и се поставя в микровълновата фурна за около минута или докато се разтопи.

3. Резените шунка се подреждат един до друг по три на ред, като се застъпват, върху парче прозрачно фолио. Отгоре се слага горещият кашкавал и се разточва, за да покрие шунката. Леко се охлажда.

4. Пастетът от сирене се намазва върху кашкавала, докато е все още топъл и пластичен, и се завива на стегнато руло. Увива се във фолиото и се слага в хладилника да се стегне за 30 мин. Нарязва се на парчета и се сервира.