Сабантуй се пренесе в кухнята на Diplomat
Празникът продължава и в събота с традиционни вкусотии и много веселие
Празникът продължи с вкусотиите на Резеда Хусаинова, носеща също интересни, характерни за родината си одежди. Тя приготви две традиционни татарски ястия: перемячи – тестени топчета с пълнеж от кайма и чак-чак – десерт с мед. Изявената кулинарна майсторка сподели възхищението си от кухнята и уредите на Diplomat, по думите й неизменни помощници за всяка домакиня. За татарските гозби Резеда Хусаинова заяви, че всички ги набеждават, че са твърде тежки, но всъщност ако се използват качествени продукти, те са изключително здравословни.
Празникът Сабантуй продължава на 21-ви май, събота от 10 ч. в Южния парк (голямата поляна). През целия ден посетителите могат да се насладят на интересни игри и забавления и да опитат още татарски кулинарни изкушения.