Предлагаме ви рецептата за уникална салата – вечеря. Наричаме я така съвсем разбираемо – толкова е богата и засищаща, че спокойно може да се нахраниш с нея.

А и е много по-полезна от тлъстите и мазни ястия.

Трябват ни 400 грама зелен фасул, 300 грама печено на скара пилешко месо, два домата, глава червен лук, 200 грама царевица, три лъжици зехтин, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си начупим на парчета зеления фасул и да си го сварим в подсолена вода. После го отцеждаме в един гевгир и го охлаждаме.

След това си нарязваме на кубчета или на ситни парчета пилешкото филе. Доматите си ги попарваме и ги поливаме със студена вода, за да ги обелим по-лесно. После също ги нарязваме на кубчета.

Взимаме една купа и в нея смесваме зеления фасул, белените домати, царевицата, ситно нарязания лук и пилешкото филе. Отделно от тях пък си разбиваме зехтина, заедно с черния пипер и сол на вкус. С получения дресинг обилно си заливаме салатата.

Става много, ама много вкусна и с нея успешно може да заместите дори вечерята. Ще ви засити чудесно и ще останете много доволни, за което ви гарантираме.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!