Опростена версия на трудо- и маслоемкия милфьой, бутер тестото е лесният избор за всякакви дребни вкуснотии, като баничките по тази рецепта, пише menumag.bg. 
Необходими продукти за 15 броя
500 гбутертесто
2твърдо сварени яйца
½ ч. ч.зелени маслини с чушка
100 гситно нарязана шунка
3 с. л.настърган кашкавал
1жълтък за намазване


Начин на приготвяне
1.
Фурната се загрява до 220° С. Смесват се нарязаните на ситно яйца, нарязаните маслини, кашкавала и шунката.
2.
От тестото се изрязват кръгове с диаметър 10 см. В центъра на всеки кръг се слага по малко от плънката, сгъва се на две и се залепя, като се притиска в краищата с вилица. Баничките се намазват с жълтък и се пекат 15 - 20 мин. върху хартия за печене или в намаслена тавичка. Най-вкусни са топли и може да се приготвят един ден по-рано и да се запекат точно преди сервирането.