За учудване на недоброжелателите, не само стари, а и много млади фенове се стекоха на концерта на Веско Маринов - 35 години на сцена. На пенсионерски клубове общината е осигурила превоз. "Безплатно се возим на автобуси всички", сподели една от бабите в ефира на Нова тв.
"Тези, които се подиграват и го осмиват във фейсбук групите, нищо не разбират. Всяка година сме на негови концерти, пеем му песните, знаем ги наизуст. Това заяви Диян Златанов, фен на Манчестър Юнайтед и Веско Маринов, който беше дошъл от Велико Търново специално с приятелката си.

Марина идва специално от Стара Загора за концерта. Тя е на 18 години. "Като бях малка, мама слушаше много песни на Веско и така станах негова фенка", каза тя.

"Ние пътуваме почти навсякъде заради Веско Маринов. Съвсем сучайно се запалихме. Няколко човека от нас се занимават с музика. Имаше хора, които решиха, че Веско ни плаща, за да му ходим на концертите, но това не е така", заяви неговата ударна фен група, съставена от мъже на около 30-годишна възраст.


Веско Маринов от своя страна заяви: "Това е реализирана мечта, това е нещо, което само съм мечтал. Тук има няколко фен клуба, които цяла година се подготвят за този концерт".

"Аз никога нямам пари, кълна се. Винаги в края на месеца счетоводителката ми казва „ще стигнат”, призна изпълнителят.

На въпрос дали има жена до него, той призна: "Има едно момиче, което много харесвам. Съвсем скоро ще го видите по улиците с мен".

Веско Маринов се обърна и към тези, които му се подиграват: "Няма как. По интернет, телезивии и т.н. излъчват десетки стилове. Има милиони певци. Е как да ме обичат всички?! Да не говорим, че по радио вече не пускат мои песни от 15 години насам".