Всеки от нас дори добре да живее, винаги около себе си има поне по един съсед, който го ядосва. Почти невъзможно е да намерите място, което да бъде напълно спокойно. В повечето случаи или съседите от долния етаж постоянно вдигат скандали, или тези от горния етаж надуват музика по цял ден.

Вижте кои са 10 от най-дразнещите съседи, с които съдбата ни сблъсква, в новото видео от канала Top of the tops във Vbox7.

Съседите и асансьорът

Източник: Getty Images/Guliver

Лесно ще ги познаeте. Те никога не ви изчакват за асансьора и сякаш нарочно затварят вратата точно под носа ви. За капак, дори пушат цигари в него, а в края на месеца, когато дойде време да платят за ползването му, никакви ги няма. 

Съседите и балконът

Терасата е чудесно място. Стига да нямате невъзпитани съседи, които винаги си мият техните тераси точно когато простирате прането си. Или пак по същото време решат да тупат прашните килими.

Съседите с животни

Съседите се делят на два типа хора. Такива, които мразят животни, и такива, които твърде много ги обичат. В единия случай постоянно ще чувате забележки, че кучето ви лае, пренася зарази и какво ли още не, а в другия ще бъдете сломени от шума и миризмата, идваща от съседката, която гледа толкова много котки и кучета, че дори не им знае бройката.

Съседите музиканти

Дори да не разбирате нищо от музика, то бързо и лесно ще се научите да различавате фалшивите тонове, когато съседчето ви започне да се учи да свири на какъвто и да е инструмент. Няма значение дали са шумни барабани, или изящна флейта, при всички положения фалшивите тонове ще ви разклатят психиката. 

Източник: Getty Images/Guliver

Съседите с бебе

Когато на съседите им се роди бебе, е добра новина за тях и изключително лоша за вас. Защото в следващите години ще бъдете принудени да търпите както неговия плач, така и всевъзможните звуци на неговите родители и роднини, които всячески ще се опитват да го успокоят. Отгоре на всичко, ще трябва да се съобразявате и да пазите тишина, за да спи спокойно. А за вас кога така? Никога!