Благодарение на полезните си свойства, в продължение на много векове някои растения се използват успешно за поддържане на красотата и младостта на кожата. Много жени предпочитат да не харчат пари за скъпа козметика и се доверяват на естествените средства от природата, с които поддържат лицето си свежо и сияйно.

Дори херцогинята на Кеймбридж използва богатствата от природата, за да се бори с бръчките. 

Ако всички знаеха за тази подмладяваща маска, козметиците щяха да останат без работа!

Билките оказват уникален ефект върху кожата ни. Те притежават противовъзпалителни, лечебни, подхранващи и тонизиращи свойства. Растенията са неизчерпаем източник на полезни вещества. Освен това не съдържат консерванти и други химични съединения, с които можете да навредите на кожата си. 

Супер маска с 2 съставки, с която ще забравите за бръчките

Основното предимство на натуралните масла и екстракти е в продължителността на ефекта, който оказват. Колкото по-дълго използвате натурална козметика, толкова по-дълго се съхранява ефектът им. За разлика от ботокса, към който прибегнете ли веднъж - няма спиране. 

Повече за растенията, които са много по-ефективни от ботокса и можете да използвате спокойно в борбата срещу бръчките, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.