И двата пола са любопитни един към друг и искат да знаят мръсните си малки тайни един за друг. Ето какво крият жените от мъжете:   
1. Хубавият разговор може да бъде секси 
Няма значение как изглеждате, стига да сте добри в разговорите и да умеете да комуникирате добре с жените. Хубавият разговор прави чудеса за женското либидо.


2. Малко ревност прави жените щастливи 
Дори понякога умишлено флиртуват с други, за да накарат мъжете си да ревнуват - причината е, че така се чувстват желани.

3. Жените мразят да обезкосмяват интимните си части 
Това е една от най-неприятните процедури, а и впоследствие, когато косъмчетата започнат отново да растат, също не им е много хубаво. Но усещането да е чиста и гладка се харесва и на двата пола.

4. Жените следят бившите си в социалните медии 
Независимо колко бивши партньори има, жената проверява всички, без да изпусне никаква подробност.

5. Излизанията "по женски" са нещо страшно 
По време на женските партита се правят всички "забранени" неща - алкохолът се лее в изобилие и се случват неща, които дори не можете да си представите и може би не искате да знаете.

6. По време на секс жените понякога си фантазират, че са с друг 
Всички жени понякога си мислят за някой друг, докато правят секс, не точно някой конкретен, а просто си фантазират.

7. Надяват се да ги пожелае някой много секси мъж 
Ако жената е хвърлила око на мъж, който много я привлича сексуално, тя се надява той да инициира интимна среща. Но истината е, че той няма как да го знае...

8. Жените не винаги се чувстват неудобно, когато ги зяпат 
Реакцията към флиртовете и закачките зависи от това от какъв мъж са отправени. Ако е от някой секси мъжкар - супер, ако обаче не е - тогава става лошо.

9. Повечето жени не се интересуват колко пари имат партньорите им
Стига мъжът да е честен, верен и достоен джентълмен. Ако мъжът е невероятна личност и наистина я обича, жената не търси нищо друго.