Преди време от jenata.blitz.bg ви показаха снимки на едно необикновено бебе, чиято история тотално преобърна целия свят. Малко преди това пък от jenata.blitz.bg ви разкриха какви ги свърши едно малко човече само минути лед като се роди.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви запознаят с едно друго бебче. Неговата история шокира лекарите, че и целия свят, но това, което се случи с него е определено като истинско чудо.

Това е снимка на малкия Ной моменти след раждането му. Но нека започнем от самото начало.

Когато майка му Шели отива на преглед при гинеколог. Още в началото на бременността й лекарите установили патология в плода. Казали й, че бебето няма мозък и ако се роди живо, то ще има сериозни усложнения, а и животът му няма да бъде дълъг.

Все пак Шели и мъжът й Роб решили, че няма да прекъснат бременността и каквото и бебче да им се роди ще го гледат и обичат.

Бременността минала безпроблемно, но с напредването й лекарите установили, че мозъкът на бебето е развит само на 2% от нормалните 100% и е напълно обречено.

Но Шели родила малкото момченце. Малко след това обаче започнало да се случва нещо невероятно, което накарало лекарите да определят станалото като истинско чудо.

Но се е случило с малкия Ной и какво става с него сега ще научите на jenata.blitz.bg, където ще видите и много снимки.