Американката Алегра Коул има внушителни гърди. Тя не веднъж е лягала под скалпела в името на големите и сочни форми, но в крайна сметка поради голямото си тегло нейните гърди се усукали. В момента едрогърдата жена отново търси помощта на лекарите, но категорично отказва те да намалят размера на нейните достойнства.

До 30-годишна възраст Алегра е водила съвсем нормален начин на живот, възпитавала е децата си и е давала уроци по пиано, защото е завършила музикално училище. В един момент обаче младата жена решила кардинално да промени своя начин на живот и да стане моделка. Първото, което тя направила по пътя към новото си амплоа, било да си увеличи гърдите. В началото тя ползвала услугите на пластичните хирурзи, а после започнал да го прави сама.  

Так выглядела Аллегра Коул после первого увеличения груди. Фото: Daily Mail

Така е изглеждала Алегра преди първото увеличаване на гърдите.  

Коул винаги е мечтала за пищна гръд. Да получи мечтания резултат на нея ѝ помогнал физиологичният разтвор, който тя инжектирала със спринцовка в имплантите си. В крайна сметка тя получила красива гръд с огромния размер 34 и завистта на голям брой жени.  

Такого результата она добилась спустя почти 10 лет. Фото: Daily Mail

Това е резултатът след 10 години.

Фото: Daily Mail

 

Алегра не могла да се нарадва на промените в своята външност, но всичко е до време. В един момента американката започнала да забелязва, че гърдите ѝ започнали да се усукват. Вместо обаче да извади от организма си чуждите тела, тя продължила да увеличава размера на гърдите си. Но колкото по-големи те ставали, толкова по-голямо ставало и усукването.  

Фото: Daily Mail

 

"Алчността ме погуби. Исках все по-голяма и голяма гръд. Постоянно не харесвах резултата. Но ако преди си харесвах гърдите, то сега те са отвратителни, защото за криви", казва Алегра. 

 

Фото: Daily Mail

 

По време на поредния медицински преглед пластичният хирург забелязал в лявата ѝ гръд уплътняване, което е трябвало да бъде отстранено. Коул обаче не е готова да се раздели с гърдите си дори и в името на своето здраве. Изпадайки в паника, едрогърдата моделка започнала да търси лекари, които биха могли да ѝ помогнат. При това обаче тя категорично отказвала размерът на циците ѝ да бъде пипан.  

Фото: Daily Mail

"Трябват ми специалисти, които ще ми помогнат да се отърва от асиметрията. Няма да се съгласявам с намаляване на гърдите. Ще плача като бебе. Искам да ги направя още по-големи, но и еднакви", пояснява Коул

 

Фото: Daily Mail

 

Алегра признава, че гърдите ѝ тежат 20 килограма. По думите ѝ, това е "максималният товар, който може да поеме едно момиче". Алегра също твърди, че огромните ѝ гърди не ѝ пречат да изпълнява ежедневните си задължения. За да се държи във форма, моделката редовно посещава залите за фитнес.  

Фото: Daily Mail